نگاهی به به معنای خرید آپارتمان در ترکیه

ترکیه به واسطه پاسپورت قدرتمندی که نسبت به شهروندی کشورمان دارد از کشورهای جذاب برای مهاجرت تعداد فراوانی از ایرانی ها محسوب می شود چرا که با در اختیار داشتن اقامت ترکیه و پاسپورت ترکیه ای می توانند به سادگی به موارد زیادی از کشورهای اروپایی بدون محدودیت و اخذ کردن ویزا سفر کنند. چرا که در سراسر مجموعه دوربین های مداربسته قرار دارد و فردی به عنوان نگهبان 24 ساعته در آنجا حضور دارد. بر حسب قانون جدیدی که در سال ۲۰۱۸ تصویب شده است، اتباع خارجی می توانند از طریق خرید ملک به ارزش ۲۵۰ هزار دلار حق تابعیت را اخذ نمایند. در این راستا شرکت آسیا ملک سعی کرده تا شما را از تمامی هزینه هایی که باید برای خرید ملک در ترکیه بپردازید مطلع سازد. بعد از شناخت مقرون به صرفه از این محلات، با توجه به وجود پروژههای ساختمانی زیاد در اکثر این محلهها میتوانید گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگرچه بخش آسیایی نشین استانبول موقعیتهای خوبی به اشخاص در مورد فروش ملک توصیه میکند، اما خیل عظیمی از مهاجران برای دسترسی سریع و آسان به همه چیز از قبیل فرودگاه در قسمت اروپایی ساکن می شوند.


در نتیجه متقاضیان زیادی تمایل به خرید ملک در استانبول دارند. ابزاری که با بررسی جوانب و در نظر داشتن سرمایه در دسترس، مزایا و معایب منطقه متناسب با بودجه شما را بررسی کرده و اطلاع دهد. راهنمای قوانین توسط وزارت کشور و موضوعات خارجه این کشور تنظیم شده و در قالب راهنمایی قانونی میباشد و به منزل سند رسمی نمی باشد. بعد از آن امکان گرفتن پاسپورت ترکیه در طول حداکثر پنج ماه برای متقاضیان میسر می شود. ارزش این ملکهای ۲۵۰هزار دلاری ۱۷۰ تا ۸۰هزار دلار بیشتر نیست و استنباط من این است که مردم در خرید این ملکها حدود ۴۰درصد ضرر میکنند. آمار خرید خانه در ترکیه توسط ایرانیها در سالهای ۲۰۱۹، ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ به ترتیب،۲۶۶۶، ۳۱۶۸ و ۳۶۸۹ خانه است. با توجه به ارزش اعلامشده میتوانید تصمیمگیری کنید که آیا ملک بدین قیمت میارزد یا خیر؟


از همین رو بهتر است قبل از هر اقدامی، راهنمای ملک خریدن در ترکیه را مطالعه نموده و از نکاتی در این باره آگاهی پیدا نمایید. به گزارش خبرنگار مهر، چند وقتی است که تبوتاب سرمایهگذاری در ترکیه به بالاترین سطح خود رسیده است و رسانههای داخلی و خارجی به طور مداوم از اقبال ایرانیان به سرمایهگذاری و خرید ملک در این کشور خبر میدهند. به گزارش مشرق، چند سالی میشود که تعدادی از مردم به جهت کسب اقامت و یا سرمایهگذاری در ترکیه اقدام به خرید ملک در این کشور میکنند، متأسفانه این رویه به موجب عدم جذابیت سرمایهگذاری در داخل کشور سرعت گرفته و سرمایههای بسیاری از ایرانیان از کشور خارج میشود. صراط: مدتی است که تبلیغات گستردهای به منظور سرمایه گذاری و خرید ملک در ترکیه در فضای مجازی به راه افتاده است و عده تعداد فراوانی از افراد بدون توجه به قوانین کشور ترکیه و جوانب مختلف خرید ملک در این کشور اقدام به خرید واحدهای مسکونی در این کشور کرده اند.


در حالی که شبکه های ماهواره ای و صاحبان املاک در ترکیه، صدها مزیت برای خرید خانه در کشور همسایه برشماری می کنند، برخی مسئولین در داخل نیز به صورت نه چندان مصداقی و شیوا، از مضرات این نوع خرید ملک می گویند. مجتبی یوسفی نماینده اهواز در مطلبی در صفحه توییتر خود نوشت: « پس از نقش ⁧‫ایران‬⁩ در عدم سقوط دولت اردوغان در کودتا، این بار ایرانیان با خرید ملک، ⁧‫ترکیه‬⁩ را از ورشکستگی نجات دادند. برای گرفتن اقامت و تابعیت ترکیه بدون مشکل و در کوتاهترین زمان ممکن پیشنهاد می شود با تیم حقوقی کار کشته مشورت نمائید. برای اطمینان از این که پیش خرید واحدهای مسکونی و تجاری منجر به گرفتن پاسپورت و شهروندی ترکیه می شود، باید تیم حقوقی مشورت کنید. حال اینکه با کدام 1 از مراحل فوق پیش بروید به شرایط خودتان و میزان بودجه تان بستگی دارد. خطرات ناشی از آتش سوزی، انفجار، سونامی یا رانش زمين در طول و بعد از زلزله تحت پوشش بیمه های زلزله اجباری می باشند.


این گزارش برای تمامی اتباع خارجی در خرید و فروش ملک اجباری است. ترکیه یک کشور با موقعیت جغرافیایی عالی و مکان های جالب و دیدنی بسیار است، به موجب همین سالانه تعداد بسیاری مسافر از سراسر دنیا به این کشور سفر می کنند و اخذ پاسپورت و پاسپورت کشور ترکیه دارای مزیت های متفاوتی برای سرمایه گذاران خارجی است. نکته قابل توجه این است که محدودیت زمانی برای سکونت در ترکیه وجود ندارد لذا ایرانیان می توانند در هر زمان برای زندگی و سکونت به ایران مراجعه کنند. نکته قابل توجه این است که بیش از ۹۰ درصد شرکت های ثبت شده توسط ایرانیان در سالهای گذشته شرکت با مسئولیت محدود است. همچنین با خرید خانه در ترکیه، امکان گرفتن اقامت پاسپورت ترکیه نیز برای سرمایه گذاران فراهم میشود. ایرانیهایی که به امید سرمایهگذاری بهتر بیشتر دارایی خود را به بیرون از مرزها میبرند تا شرایط زندگی را برای خودشان و خانوادهشان بهتر کنند و در این میان بنگاههای املاک آنقدر از این معاملات سود میبرند که به هر نحوی خریداران را تشویق میکنند تا به خرید ملک اقدام کنند.


۷،۳۶۳ خانه فروخته شده در ترکیه به خارجیها در نوامبر، بالاترین سطح ماهانه از زمان شروع سری دادهها در سال ۲۰۱۳ است؛ با اختلاف بیشترین تعداد خریداران خارجی، شهروندان ایرانی و پس از آن عراقیها و روسها بودند. آنها در ماه سپتامبر (شهریور و مهر) هم رکورد بیشترین تعداد خرید مسکن در ترکیه را شکستند و بیش از ۱۳۰۰ خانه در این کشور خریداری کردند. به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مصطفیقلی خسروی اظهار کرد: آدم دلش میسوزد که سرمایههای ایرانیان عزیز به خرید آپارتمان و ملک در ترکیه اختصاص پیدا میکند و خیل عظیمی از آنها مالباخته میشوند. ایسنا/قم مدیر آژانس مسافرتی قم بیان کرد: تمایل شهروندان قمی به خرید ملک در ترکیه افزایش بسیاری پیدا کرده است؛ اما این افزیش خرید مسکن در دیگر کشورها توسط ایرانیان، اختصاص به ترکیه ندارد بلکه این تقاضا در کشورهای دبی و گرجستان نیز وجود دارد. رئیس اتاق بازرگانی تهران گفت: در سال ۲۰۲۰ ایرانیان در بین خارجیها رتبه نخست خرید مسکن در ترکیه و در ۷ ماهه سال جاری رتبه دوم را با خرید چهار هزار و ۶۰۰ خانه بدست آوردهاند که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش ۲۱ درصد افزایش یافته است.


نجات آنکارا از ورشکستگی با کمک ۷ میلیارد دلاری ایرانیان! هزینه های عملیاتی سالانه ملک در ترکیه بسیار پائین تر از کشورهای غربی است. وی ادامه داد: ۳۲درصد از مجموعه فعالین این حوزه که صاحب پروانه کسب و محلی را برای انجام معاملات اجاره کرده بوده به سبب عدم توانایی در پرداخت اجاره مجبور به ابطال پروانه کسب شان شدند. وی عنوان کرد: اما مسالهای که در ارتباط با خرید ملک در ترکیه میتوان گفت ضعف برنامهریزی اقتصاد کشورمان است که باعث افزایش تمایل سرمایهگذاران ایرانی به خروج سرمایه شده است. رئیس کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی کشورمان میگوید براساس تصمیم دولت ترکیه، ایرانیهایی که در این کشور ملک یا آپارتمانی تهیه کردهاند حق فروش آن را ندارند مگر آنکه بخواهند آن را به سازمانی که دولت ترکیه مشخص کرده است به فروش برسانند. البته در صورت داشتن شریک باید سهم هر یک از شرکا حداقل مبلغ دویست و پنجاه هزار دلار باشد.

این صفحه

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *